Wie is Tom?

Waarschijnlijk hebben we elkaar ergens gesproken op een evenement, via mail of social media. We hebben gegevens uitgewisseld en nu ben je hier. Ik ben nu al vereerd dat je de tijd hebt genomen om mijn pagina hier te bezoeken!

Wat zou je van mij moeten weten?

Ze noemen mij een jack-of-all-trades. Een manusje-van-alles. Dat komt omdat ik in 2001 al startte met het het bouwen van mijn eigen platform voor mijn video en animaties producties. Daar kwam ook marketing en communicatie bij kijken om het platform te promoten. Uiteindelijk heb ik daar ook mijn studie (2009: Media & User Experience Design) van gemaakt.

De afgelopen 4 jaar was ik Hoofd Marketing & Digitaal bij een ICT uitgeverij en evenementenbureau. Daar heb ik hard gewerkt aan marketing automatisering en digital business development. En na die 4 jaar kreeg ik de kans om voor mijzelf te starten.

Naast dat ik erg kundig ben ik marketing, communicatie en design, ontwikkel ik ook spellen.

Wat voor talenten heb ik?

Gezien ik al bijna 20 jaar in dit vak zit, wat ontzettend dynamisch is en altijd blijft ontwikkelen, heb ik een brede talentenset ontwikkeld:

  • Programmeren (HTML/CSS/GML)
  • Design (Print & Web)
  • User Experience Design
  • Data & Analytics
  • Marketing
  • Communicatie
  • Digitale diensten en ontwikkeling
  • ‘Growth Hacking’
  • Mediaproducties
  • Gamedesign & development

De combinatie van al deze disciplines zorgt ervoor dat ik een breed en ontwikkeld perspectief heb om in jouw organisatie vraagstukken op te lossen.

Dus, wat kan ik voor je betekenen?

Liggen er marketing/communicatie taken die je niet kwijt kan bij een werknemer dan kan ik ze voor je oppakken! Of wellicht liggen er kansen in de organisatie op digitaal gebied die je wilt doornemen. Het zou ook zomaar kunnen dat er binnenin de organisatie knelpunten of vragen liggen omtrent bepaalde thematieken waarbij een spel zou kunnen helpen. Vragen? Neem contact met mij op!